Tudtad, hogy a szülés kimenetelét javarészt
a te lelkiállapotod határozza meg?

Ha pszichésen készen állsz a vajúdásra, azzal
lecsökkenheted az egészségügyi kockázatokat is.

Ezek a kérdések biztosan benned is felmerültek a szüléssel kapcsolatban:
 • Milyen lesz?
 • Meddig fog tartani?
 • Honnan tudom, hogy elkezdődött?
 • Fogom-e bírni?
Biztosan van benned némi félelem is: félelem a fájdalomtól, félelem az ismeretlentől...


Egészen a vajúdásig fogalmad sincsen, milyenek az igazi fájások, honnan ismered meg őket, hogyan küzdheted le a fájdalmat, mikor fog kezdődni a szülés, és meddig tart majd. Az egész terhesség alatt a szülést várod, de azt, hogy végül milyen lesz majd a szülésed, hogyan alakul a vajúdás, csak akkor és ott fogod megtudni.

A sok bizonytalanság közepette az ember hajlamos azt gondolni, hogy az orvos, a szülésznő mindent tud és mindenben igaza van, hiszen "ők már csináltak ilyet". Pedig tény, hogy a körülmények nagyban rajtad, a te felkészültségeden múlnak majd.

A bizonytalan jövő egy részét tehát épp te magad befolyásolhatod azáltal, hogy testileg és lelkileg is ráhangolódsz a szülésre, felkészíted magad és a benned élő magzatot is erre a különleges eseményre.

Mit szólnál hozzá, ha:

 • az első fájásnál nem a pánik törne rád, hanem pontosan tudnád, mikor mi történik a testedben?
 • ha a vajúdás során el tudnál lazulni, nem fáradnál ki
  és ezáltal a szülés folyamata is felgyorsulhatna?
 • ha képes lennél érzéstelenítés nélkül megbirkózni a fájdalommal?
 • ha csökkenthetnéd a császármetszés és a szülés közben fellépő komplikációk esélyét?
 • ha feldolgozhatnád a szüléssel kapcsolatos félelmeidet, szorongásaidat?
 • ha képes lennél kizárni a külső tényezőket
  és csak arra figyelhetnél a vajúdás és a kitolási szakasz folyamán, ami igazán fontos: a babádra és önmagadra?
 • ha végül boldogan és elégedetten vehetnéd kézbe kisbabádat és úgy távozhatnál a szülőszobáról, hogy bármikor szívesen vállalkozol megint erre a csodálatos, felemelő élményre?

Abban, hogy minderre te is képessé válhass, az Igazi Szülésfelkészítő Tanfolyamban tudok neked segíteni

A hagyományos szülésfelkészítőkkel szemben itt nem a biológiai folyamatról lesz szó,
hanem pszichésen készülhetsz fel a szülésre.

 • Nem csak biológia

  Megnézzük, milyen érzésekkel jár majd a szülés, hogyan fogod megélni, mire számíthatsz a fájások alatt, milyen módszerekkel oldhatod a fájdalmat és hogyan teheted a szülésed körülményeit olyanná, ami a baba és a te számodra is a legideálisabb.

 • A félelmek feldogozása

  Megtudhatod, milyen lelki gátak, akadályok nehezíthetik meg a szülésedet és hogyan oldhatod fel már a terhesség során ezeket.

 • Te irányítasz

  A tanfolyam segít, hogy megtanuld kizárni a külső eseményeket, hogy ne az orvosok, szülésznők és a véletlenek irányítsanak téged a szülés során, hanem merd magad az ösztöneidre bízni!

 • Felkészülés a szülésre

  Hogyan kommunikáhatsz magzatoddal a terhesség alatt? Hogyan készítheted fel testedet és lelkedet a szülésre? Honnan tudhatod, mikor kezdődik a szülés, honnan ismered fel a valódi szülési fájásokat? Mit tehetsz túlhordás esetén?

 • A szülés, mint lelki folyamat

  Hogyan lehetsz hatással a szülés időpontjára, lefolyására és a fájdalom mértékére? Hogyan küzdheted le a fájdalmat? Hogyan kerüld el a kifáradást, a fájásgyengeséget, ami a komplikációk egyik leggyakoribb okozója? Hogyan élhetsz át zavartalan szülésélményt egy átlagos kórház átlagos szülőszobájában?

 • Relaxációs gyakorlatok

  A tanfolyam mellé 2 relaxációs gyakorlatot is kapsz. Az egyiket a 36. hétig hallgathatod, segít a magzattal való kommunikációban, a másikat pedig közvetlenül a szülés előtti hetekben hallgatva készülhetsz fel a vajúdásra.

Vélemények azoktól, akik már elvégezték:

 • "Pozítív érzésekkel töltött fel"

  Kedves Ágnes! Meghallgattam a Szülésfelkészítő tanfolyam első leckéjét. Miközben hallgattam, úgy éreztem máris pozitív energiával töltődök fel, és sokkal bizakodóbban várom a szülést. Pontosan azokat a kérdésköröket vetetted fel, amik a legjobban foglalkoztatnak, és amikről csak keveset lehet hallani, olvasni. Előre is gratulálok a munkádhoz! (Csilla, London)

 • "Más szülésfelkészítőn ezeket nem mondták el"

  Az Igazi Szülésfelkészítő Tanfolyam leckéit ma sikerült végighallgatnom. Nagyon tetszett a tömörsége, átgondoltsága. Sok hasznos információt hallottam, amit egyébként a kórházi és a védőnői szülésfelkészítésen nem. Köszönöm. Munkájához sok sikert és energiát kívánok! (Andrea, Pécs)

 • "Mindvégig úgy éreztem, ura vagyok a testemnek"

  Még az első gyermekem születésekor vettem meg az Igazi Szülésfelkészítőt, akkor is és a második babám születésénél is sokat segített. Minden reggel felkelés után meghallgattam a meditációt, ami egész napra energiával töltött fel, mindvégig úgy éreztem, ura vagyok a testemnek - és így is történt. Köszönöm, Ági! (Bács Nóra, Harkány)

 • "Császár után természetes úton"

  Az első szülésem nagyon rosszul sikerült, egy napos vajúdás után fájásgyengeség miatt lett a végén császár. Akkor úgy gondoltam, többé nem is szeretnék szülni, de a természet közbeszólt :) A második terhességem alatt találkoztam a tanfolyamoddal, Ági és a kislányom természetes úton 8 órás vajúdás után egyetlen tolófájásra született meg. (Horváthné Petra, Budapest)

Mit tartalmaz az Igazi Szülésfelkészítő Tanfolyam cd?

 • 1db cd-t rajta lemezt rajta a 6db szülésfelkészítő előadás felvételével, amelyek lépésről lépésre segítenek felkészülni a szülésre
 • egy relaxációs gyakorlatot a cd-n, amit otthon is bármikor gyakorolhatsz a várandósság ideje alatt, és amely segít a babáddal való kapcsolatteremtésben, illetve segít csökkenteni a terhesség alatti stresszt,
 • egy relaxációs gyakorlatot, amit a 36.héttől végezhetsz és amely a szülésre való lelki felkészülés részét képezi.
Nem kell elmenned sehova, otthonról kényelmesen végighallgathatod a tanfolyam leckéit. Az előadásokat és a relaxációs gyakorlatokat a lemezről akár a mobilodra is kimásolhatod, hogy bárhol hallgathathasd őket. És, ha most rendeled meg a tanfolyam anyagát, még ezt is ajándékba kapod:

AJÁNDÉK!

Ami a szülés után van... ebook


Az "Igazi" Szülésfelkészítő Tanfolyam anyaga mellé most ajándékba megkapod az "Ami a szülés után van." című elektronikus könyvet is 1500 Ft értékben, amelyből pontosan megtudhatod,
 • mire készülj az első napokban, miután megszületett a babád,
 • milyen nehézségekre számíthatsz és hogyan készülj fel rájuk,
 • hogyan regenerálódhatsz a leggyorsabban a szülést követően,
 • mit érdemes magaddal vinned a kórházba,
 • megismerheted a csecsemőápolás alapjait,
 • kapsz egy rövid tesztet, amin keresztül megismerheted babád alaptermészetét,
 • elmondjuk milyen homeopátiás szereket érdemes ebben az időszakban használnod és hogyan,
 • valamint részletes útmutatót adunk a szülés utáni ügyintézéshez is.
(Az e-bookot a megrendelés és fizetés után e-mailben küldjük el részedre.)

Mindössze 1 babaápolási könyv áráért egy egész tanfolyamot kapsz és még a postázást is mi álljuk (Magyar Postával való szállítás esetén)!És mellé még ezt is megszerezheted:

babastart tanfolyam akció

Rendeld meg most!

FONTOS: A megrendelést követően e-mailben visszaigazoljuk a rendelést majd elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat. Fizetni átutalással, postai rózsaszín csekken, utánvétellel vagy PayPalon keresztül lehet. Megrendelés után azonnal megküldjük számodra a fizetési adatokat. A Magyar Postával történő szállítás ingyenes, a többi szállítási módért, valamint a külföldi szállításért plusz költséget számítunk fel.
Apróbetű:
Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrol szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a szilvi [kukac] kismamablog.hu címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Kismamablog Kft.-vel kötöd (2360. Gyál, Petőfi utca 103. Cj: 13-06-058963)
Fizetési feltételek:
Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat és a proforma számlát. A fizetési határidő 14 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket.